Цела Србија прича о селектору Србије Драгану Стојковићу Пиксију, који је имао последње обраћање пред одлазак репрезентације на Мундијал у Катар. Пиксију је међутим највећа подршка у овом тренутку управо његова супруга, и навећа љубав Снежана.

Подсетимо, Снежана и Пикси из дугогодишњег брака имају две ћерке, Ању и Андреу, као и сина Марка.

Фото: Архив Новости

 

 

Међутим, оно што је интересантно је да се овај пар венчавао двапут. Они су пре више од тридесет година ступили у грађански брак, а тек пре десетак година су организовали и церемонију у цркви.

Фото: Архив Новости

 

 

Венчали су се у јуну 2011. године у руском православном храму Александар Невски у Паризу. Иако су већ дуго били у браку жеља им је била да се заветују и пред Богом. Младина кума тада је била Ивана Мишковић-Карић, а младожењин сведок Драган Триван.

Пикси и Снежана су у брак упловили као јако млади, док је он имао 23, а онда 22 године, а њихов брак је био турбулентан, али су на крају дошли до складног и савршеног брака.

Фото: Г. Чворовић

 

 

 Снежана је недавно открила како функционише брак са селектором наше фудбалске репрезентације.

- Сви знају да је наш брак био турбулентан. Често се шалим са другарицама које се разводе: Ви сте се савршено удале, а ја сам се намучила да дођем до савршеног брака, па сада уживам. Шалу на страну, треба се трудити. Другачије је када се удајете и жените са 30 или 35, јер сте дотад нешто већ прошли, а ми смо имали 22 и 23 године - рекла је Снежана у интервјуу за "Сторy".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".