Pred turnir u Dubaiju, Đoković je na društvene mreže postavio video-poruku u kojoj poziva sve navijače u Emiratima da dođu na turnir i podrže njegov tim.

- Veoma sam uzbuđen što ću nastupiti na Svetskoj teniskoj ligi u Dubaiju zajedno sa Grigorom Dimitrovim, Arinom Sabalenkom i Paulom Badosom, radujem se jer ćemo podeliti neke sjajne trenutke i na terenu i van njega. Neka velika imena će učestvovati, i siguran sam da će biti veoma uzbudljivo za sve koji vole tenis, i siguran sam da ćemo na najbolji način pokazati šta znamo na terenu i doneti vam dosta smeha, pozitivne energije i zabave za sve navijače i novu sezonu započeti na najbolji mogući način - izjavio je osvajač 21 grend slem titule.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Đokovic (@đokernole)

Već je poznat raspored Noletovih duela u Dubaiju. On će 20. decembra igrati protiv Zvereva, dan kasnije, 21. decembra, protiv Nika Kirjosa, dok će 23. decembra odmeriti snage sa Feliksom Ože-Alijasimom.

Prvi pravi izazov za Novaka u sledećoj sezoni počinje 16. januara, kada kreće Australijan open, na kom će Đoković pokušati da dođe do jubilarne desete titule u Melburnu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".