Lepa Brena ispričala je da su joj se u vreme Slatkog greha udvarali moćnici koji su joj nudili veliku slavu u slučaju da pristane da spava s njima.

Brena je objasnila da su joj muškarci prilazili gde god da se pojavljivala, ali da je nikad nije zanimalo da preko kreveta gradi karijeru, te je ostala sa svojom ekipom saradnika, s kojom je ubrzo ostvarila regionalni uspeh.

Foto: ATA images

 

- Udvarali su mi se ljudi koji su u vreme snimanja Slatkog greha bili na moćnim i bitnim pozicijama i koji su na suptilan način objašnjavali da će od mene da naprave zvezdu, ali samo ako pristanem da spavam s njima. Nikad nisam htela da krenem tom maršrutom, jednostavno, nisam takva. Nisam želela da napustim svoj tim, htela sam da me trud i uspeh dovedu tamo gde treba, da sutra niko ne može da uperi prstom u mene i kaže: "E ona je tu gde jeste jer je taj muškarac progurao" - počela je pevačica, pa je sve iznenadila rečima da su gotovo sve njene koleginice na estradi doživele to da ih ucenjuju moćnici.

Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

 

- Retko koja pevačica nije imala nepristojne ponude. Pevačice neće sigurno da pričaju o tome, pogotovo ako sada imaju decu i porodicu. Ako je pristala na to, sigurno neće nakon deset godina da dođe u neku emisiju i do detalja sve prizna. Uvek taj muškarac može da se javi i kaže: "Ma kakvi, ona laže." Vrlo je teško pričati na tu temu, a ako je neka žena već pristala da na takav način gradi karijeru, onda nema potrebe ni da se kaje.

BONUS GALERIJA: Lepa Brena- retko viđene fotografije sa nastupa i mladosti 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".