Лепа Брена испричала је да су јој се у време Слатког греха удварали моћници који су јој нудили велику славу у случају да пристане да спава с њима.

Брена је објаснила да су јој мушкарци прилазили где год да се појављивала, али да је никад није занимало да преко кревета гради каријеру, те је остала са својом екипом сарадника, с којом је убрзо остварила регионални успех.

Фото: АТА имагес

 

- Удварали су ми се људи који су у време снимања Слатког греха били на моћним и битним позицијама и који су на суптилан начин објашњавали да ће од мене да направе звезду, али само ако пристанем да спавам с њима. Никад нисам хтела да кренем том маршрутом, једноставно, нисам таква. Нисам желела да напустим свој тим, хтела сам да ме труд и успех доведу тамо где треба, да сутра нико не може да упери прстом у мене и каже: "Е она је ту где јесте јер је тај мушкарац прогурао" - почела је певачица, па је све изненадила речима да су готово све њене колегинице на естради доживеле то да их уцењују моћници.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

- Ретко која певачица није имала непристојне понуде. Певачице неће сигурно да причају о томе, поготово ако сада имају децу и породицу. Ако је пристала на то, сигурно неће након десет година да дође у неку емисију и до детаља све призна. Увек тај мушкарац може да се јави и каже: "Ма какви, она лаже." Врло је тешко причати на ту тему, а ако је нека жена већ пристала да на такав начин гради каријеру, онда нема потребе ни да се каје.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена- ретко виђене фотографије са наступа и младости 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".