Mladi popularni glumci, Denis Murić i Amar Ćorović glavni su konkurenti da igraju pevača DŽeja Ramadanovskog u novom filmu "Nedelja" za koji se već priprema snimanje.

Scenario po kome treba da se režira je napisao Stefan Bošković, a reditelj je Nemanja Ćeranić koji je spreman za projekat, samo još treba da izabere glavnog glumca koji bi na što bolji način mogao da predstavi popularnog pevača.

U filmu će autori prikazati DŽejovo detinjstvo i period kada je bio u domu za nezbrinutu decu. Odlučili su da glavnu ulogu igra nepoznati romski dečak, koga će da izaberu na kastingu, ali u kasnijim godinama će ta odgovornost pripasti Denisu ili Amaru.

Foto: D.Mišić/V.Danilov

 

 

DŽej Ramadanovski za života je stekao mnogo prijatelja, ali među najbližima su mu bili Miodrag Mića Sovtić i njegova supruga Anica Dobra.

Nažalost, pokojni pevač nije uspeo da ostvari jednu od svojih najvećih želja - da napiše knjigu "Bela žena", a potom i da snimi film, u kom bi glavnu ulogu imala upravo ova glumica, u koju je ceo Dorćol bio zaljubljen.

Film o njegovom životu sada će konačno biti snimljen, a nosi naslov po njegovom najvećem hitu "Nedelja".

(Informer)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".