Bivši premijer Velike Britanije Boris DŽonson rekao je u svom prvom velikom intervjuu, otkakao je podneo ostavku prošle godine, da slobodno vreme provodi tako što crta krave, piše britanski Miror.

Kako je istakao u razgovoru sa poznatom britanskom novinarkom Nadin Doris, njegova velika želja je da uspe da savlada formu krave

- Krave je, zapravo, mnogo teže nacrtati nego što mislite - rekao je DŽonson u popularnoj emisiji "Petak veče sa Nadin", a potom je upitao voditeljku da li zna koliko prstiju krava ima.

Nadin se zamislila i rekla da krava ima četiri prsta, a DŽonson ju je ispravio.

Foto: Tviter printskrin/@TalkTV

 

- Imaju dva prsta i malu petu - rekao je bivši britanski premijer, a onda je postavio novo pitanje novinarki.

- Kako zovete ovaj deo krave? - pitao je DŽonson pokazujući na leđa. Voditeljka ponovo nije znala odgovor, a Boris joj je rekao da se taj deo zove pogrbina. 

Nakon toga, usledilo je još jedno pitanje Borisa DŽonsona, koji je pokazao zavidno poznavanje anatomije krava.

- Kako se zove deo iza kolena? - pitao je Boris, a nakon što Nadin nije znala odgovor ni na ovo pitanje, on joj je otkrio da je u pitanju zglob. 

Foto: Tviter printskrin/@TalkTV

 

Nakon ovog "propitivanja" DŽonson je otkrio da krave zahtevaju dosta učenja i kako on to upravo radi.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, ovo nije prvi put da DŽonson govori o svojoj ljubavi koju gaji prema slikarstvu. On je o svom hobiju pričao i 2019. godine kada je vodio političku kampanju za mesto premijera. Tada je rekao kako uživa u opuštanju slikajući autobuse. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".