Бивши премијер Велике Британије Борис Џонсон рекао је у свом првом великом интервјуу, откакао је поднео оставку прошле године, да слободно време проводи тако што црта краве, пише британски Мирор.

Како је истакао у разговору са познатом британском новинарком Надин Дорис, његова велика жеља је да успе да савлада форму краве

- Краве је, заправо, много теже нацртати него што мислите - рекао је Џонсон у популарној емисији "Петак вече са Надин", а потом је упитао водитељку да ли зна колико прстију крава има.

Надин се замислила и рекла да крава има четири прста, а Џонсон ју је исправио.

Фото: Твитер принтскрин/@TalkTV

 

- Имају два прста и малу пету - рекао је бивши британски премијер, а онда је поставио ново питање новинарки.

- Како зовете овај део краве? - питао је Џонсон показујући на леђа. Водитељка поново није знала одговор, а Борис јој је рекао да се тај део зове погрбина. 

Након тога, уследило је још једно питање Бориса Џонсона, који је показао завидно познавање анатомије крава.

- Како се зове део иза колена? - питао је Борис, а након што Надин није знала одговор ни на ово питање, он јој је открио да је у питању зглоб. 

Фото: Твитер принтскрин/@TalkTV

 

Након овог "пропитивања" Џонсон је открио да краве захтевају доста учења и како он то управо ради.

Погледајте како је то изгледало:

Иначе, ово није први пут да Џонсон говори о својој љубави коју гаји према сликарству. Он је о свом хобију причао и 2019. године када је водио политичку кампању за место премијера. Тада је рекао како ужива у опуштању сликајући аутобусе. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".