Vojin je kada je njegovom kolegi Mihailu Miši Janketiću bilo vrlo loše i kada je oboleo od raka, pokušao da mu unese vedrinu u život i pruži priliku da još jedno zaigra na dramskim daskama: 

- Kada se ozbiljno razboleo Miša Janketić ja sam razgovarao sa njegovim lekarom i pitao ga kako je Miša. On mi je rekao da je loš, da su mu pluća loša, a onda sam ja rekao da sam milio da radi jednu predstavu. Ja ću iću po njega, dovoziću ga, odvoziću, ali on puši, kažem ja, a lekar mi odgovari neka puši, ja kažem da on i pije rakiju, a lekar kaže - neka pije - prisetio se Vojin i dodao:

- Ja mislim da je on i živnuo od tad. Kako izađe na scenu oseti se to, a drugo uposlio je mozak i nije razmišljao samo o smrti, nije razmišljao samo o svojoj bolesti. A mi se bavimo takvim poslom koji zahteva duboku koncentraciju celog tela - zaključuje Vojin Ćetković za "Nova S" TV.

 

 

Glumac se osvrnuo i na svoju ljubav prema pecanju: 

- Voleo sam da budem sam. Često sam odlazio na reku i spavao tamo kada sam ulazio u loše momente kada sam se preselio u Beograd - kaže Ćetković koga pecanje veže za vrlo posebne ljude i intimna sećanja. 

Foto: Predrag Mitić

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".