Povodom nastale situacije i odluke njenih sinova, oglasila se Rada Vasić, Mikina i Gibina majka: 

- Neću ništa da komentarišem. Samo nek su žive i zdrave! -kratko sa nervoznim glasom je izjavila Rada. Jednom prilikom je izjavila da joj nije lako da gleda decu u ženskoj garderobi, ali da su oni takvi rođeni i da tu ne može ništa da promeni. 

Svoje izjave ostavile su i sadašnje sestre Ivana i Ana Nikolić za "Blic".

- Presrećne smo, pustite nas da uživamo same u ovim trenucima, ne komentarišemo ništa vezano za udaju moje sestre, kao ni o tome kako su naši roditelji podneli. Videli ste slike, presrećne smo - izjavila je Ana Nikolić.

Foto: Printskrin/Jutjub/Emotion TV Show

 

Blizanci su bili učesnici rijaliti programa "Zadruga 2", a tom prilikom su pred kamerama pričali o promeni pola.

Kada su ušli u rijaliti, oni su rekli da im je glavni cilj ulaska u "Zadrugu" bio novac, kako bi posle završetka rijalitija pronašli  najboljeg doktora i ostvarili ono što su zamislili.

- Žena ne možeš da postaneš preko noći... Prve korake ćemo preduzeti posle rijalitija - izjavili su Mika i Giba tada, a onda su se osvrnuli i na razlog ulaska.

- Koliko sam ja u toku u Beogradu su najbolji doktori, ali raspitaćemo se kad se završi rijaliti. Zvaćemo se Gibana i Mikana, svakako, kada promenimo pol. Moramo samo da uštekamo pare - rekao je Mika tom prilikom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".