Mlada glumici je bilo postavljeno pitanje o ljubavi, ali ona nije želela da otkrije previše o svom emotivnom životu.

 - Ne bih se previše izjašnjavala o svom emotivnom životu, ja sam uvek zaljubljena nije važno da li je u pitanju muškarac, ili si zaljubljen u sebe u prirodu... - započela je Milica, pa otkrila koliko je zahtevno uskladiti poslovni i privatni život: 

- Jeste teško, ali već smo ušli u ritam. Najvažnija je organizacija, nekad ti ide više od ruke, nekad manje, ali uvek se trudim da za sebe izdvojim neko vreme jer je to ono što je suštinski najvažnije, kako bi napunio baterije i izgurao tempo koji je nama nametnut jer posao je takav, a ja ga volim.

Iako je bliskasa kolegama iz igre sudbine, Milica ih ne smatra porodicom: 

- To je zaista dugačak period od tri godine gde smo mi pored toga što smo kolege, postali nešto više od toga. Čujemo se i privatno, nismo se zasitili jedni drugih, ima momenata kada se povučemo, ali smo uvek tu i drago mi je da negujemo taj odnos. Poštujemo jedni druge jake, ali kada kažemo da smo kao jedna porodica nisam shvatala na početku težinu tih reči, a onda sam naišla na tekst: "Kompanije u kojima vlada narativ: Mi smo jedna velika porodica, su često veoma toksične. Ideja da je posao jednako porodica je loše za naše mentalno zdravlje i otežava nam da postavimo zdrave granice sa kolegama i šefovima. Porodica je tamo gde je dom, a ne na poslu-završila je glumica.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".