Sanja Kužet, voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", svojom lepotom prirodnošću i blistavim osmehom uspela je da uđe pod kožu brojnim gledaocima, a neretko joj polazi za rukom da na sceni zaseni i velike zvezde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Medijski ipak ona ne voli preterano da se eksponira, kako kaže napravila je rez između poslovnog i privatnog, a ono što je u javnosti o njenom porodičnom životu poznato jeste da je u srećnom braku sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne automobilske kuće, sa kojim je ima sina Strahinju. Voditeljka je i pre ovog imala još jedan brak koji je sklopila pre čitavu deceniju.

Naime, ona je tada sudbonosno da rekla članu obezbeđenja Željka Mitrovića, Zoranu Piperu sa kojim je dobila sina Andriju, a prema pisanju "Objektiva", prvo venčanje Sanje Kužet bilo je bajkovito. Mladenci su želeli da sve protekne savršeno, te nisu štedeli prilikom organizacije svadbenog veselja koje je upriličeno u nekadašnjem Interkontinentalu, a kuma je bila balkanska diva Lepa Brena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju - otkrio je jednom prilikom izvor blizak voditeljki koja je inače na svom prvom venčanju blistala sa širokim osmehom čemu je zaslužno i blagosloveno stanje u kojem je tada bila.

Da brak nije bio bajkovit kao i samo venčanje govori činjenica da su se nakon samo godinu dana Sanja i Zoran razveli, a voditeljka je jednom prilikom ispričala da su ona i bivši suprug u odličnim odnosima:

Foto: ATA images

 

 

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete - rekla je tada voditeljka.