Luka Ivanović, odnosno Luke Black, predstavljaće Srbiju na "Evroviziji" u maju pesmom "Samo mi se spava", o kojoj se i te kako priča.

Luke Black ističe da su mu roditelji najveća podrška, a njegova majka Marija Ivanović odlučila je da istupi javno.

Foto: ATA images

 

 

- S obzirom na to da je Luka ovih dana, a i dalje to nesebično čini, vrlo posvećeno i vrlo iskreno davao intervjue, mi se kao porodica ne bismo oglašavali - otkrila je na početku odluku Lukinih najbližih.

Marija ističe da im je mir na prvom mestu.

- U potpunosti razumem aktuelnost ovog trenutka, ali bismo isto tako želeli da se radujemo sa prijateljima, porodicom, bez ikakvog pritiska - rekla je Marija.

Foto: Instagram printskrin/lukeblackmusic

 

 

- To je zasad naša želja. Nadam se da ćete razumeti - zaključila je za "Kurir".

Podsetimo, Lukina komšinica iz Čačka je juče otkrila više detalja o njemu.

- Beskrajno smo se radovali Lukinom trijumfu i uverena sam da će nas dostojno predstavljati u Liverpulu. Znam ga kao dete, vaspitan, kulturan, odličan đak, uz njegov rad i talenat ne čudi uspeh koji je postigao - kazala je ona.

Foto: ATA images

 

 

- U subotu smo se okupili u mojoj kući i zajedno navijali i slavili, dok je Lukina mama pobedu čekala u prestonici, sa sinom. Pevali smo i radovali se do kasno u noć. Znajući Luku još kao dete, nisam sumnjala da će napraviti ovakav uspeh. Predan, posvećen i neverovatno talentovan mladić. Ne treba da bude iznenađenje ni ako nas ovaj predivni mladić pozitivno iznenadi i u Liverpulu. Ceo Čačak je uz njega - dodala je bila komšinica za pomenut medij.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs&