Лука Ивановић, односно Луке Блацк, представљаће Србију на "Евровизији" у мају песмом "Само ми се спава", о којој се и те како прича.

Луке Блацк истиче да су му родитељи највећа подршка, а његова мајка Марија Ивановић одлучила је да иступи јавно.

Фото: АТА имагес

 

 

- С обзиром на то да је Лука ових дана, а и даље то несебично чини, врло посвећено и врло искрено давао интервјуе, ми се као породица не бисмо оглашавали - открила је на почетку одлуку Лукиних најближих.

Марија истиче да им је мир на првом месту.

- У потпуности разумем актуелност овог тренутка, али бисмо исто тако желели да се радујемо са пријатељима, породицом, без икаквог притиска - рекла је Марија.

Фото: Инстаграм принтскрин/lukeblackmusic

 

 

- То је засад наша жеља. Надам се да ћете разумети - закључила је за "Курир".

Подсетимо, Лукина комшиница из Чачка је јуче открила више детаља о њему.

- Бескрајно смо се радовали Лукином тријумфу и уверена сам да ће нас достојно представљати у Ливерпулу. Знам га као дете, васпитан, културан, одличан ђак, уз његов рад и таленат не чуди успех који је постигао - казала је она.

Фото: АТА имагес

 

 

- У суботу смо се окупили у мојој кући и заједно навијали и славили, док је Лукина мама победу чекала у престоници, са сином. Певали смо и радовали се до касно у ноћ. Знајући Луку још као дете, нисам сумњала да ће направити овакав успех. Предан, посвећен и невероватно талентован младић. Не треба да буде изненађење ни ако нас овај предивни младић позитивно изненади и у Ливерпулу. Цео Чачак је уз њега - додала је била комшиница за поменут медиј.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&