Сека је у Граду светлости снимила сет модних фотографија које је назвала „Сека ин Парис“ инспирисаних популарном серијом „Емили ин Парис“, али је дала и својеврсни омаж богатој француској историји.

Алексићева је позирала истурених груди испред Краљевске палате док се иза ње вијорила француска застава, баш како је уметник представио централну фигуру на својој слици.

Фото: Марко Сувић

 

Сека је прошле године ангажовала новог креативног директора и крајем 2022. најавила албум „Диско Сека“. Најновија песма „Емотивно недоступан“ одлично је прошла код публике, а Сека се недавно одлучила да са својим креативним директором отпутује за Париз да сними модни едиторијал.

Фото: Марко Сувић

 

Сека овог пута одлучила за креацију једног познатог дизајнер. Пре само месец дана Алексићева је носила ову креацију, а након ње, исто је урадила и Карди Би.

Фото: Марко Сувић

 

Једна од најпопуларнијих поп-фолк певачица Сека Алексић направиће 8. марта, на Дан жена, музички спектакл у спортској дворани „Велики парк“ у Ужицу, с почетком од 21х, а како сазнајемо, карте за њен концерт су скоро распродате.

БОНУС ВИДЕО: