Seka je u Gradu svetlosti snimila set modnih fotografija koje je nazvala „Seka in Paris“ inspirisanih popularnom serijom „Emili in Paris“, ali je dala i svojevrsni omaž bogatoj francuskoj istoriji.

Aleksićeva je pozirala isturenih grudi ispred Kraljevske palate dok se iza nje vijorila francuska zastava, baš kako je umetnik predstavio centralnu figuru na svojoj slici.

Foto: Marko Suvić

 

Seka je prošle godine angažovala novog kreativnog direktora i krajem 2022. najavila album „Disko Seka“. Najnovija pesma „Emotivno nedostupan“ odlično je prošla kod publike, a Seka se nedavno odlučila da sa svojim kreativnim direktorom otputuje za Pariz da snimi modni editorijal.

Foto: Marko Suvić

 

Seka ovog puta odlučila za kreaciju jednog poznatog dizajner. Pre samo mesec dana Aleksićeva je nosila ovu kreaciju, a nakon nje, isto je uradila i Kardi Bi.

Foto: Marko Suvić

 

Jedna od najpopularnijih pop-folk pevačica Seka Aleksić napraviće 8. marta, na Dan žena, muzički spektakl u sportskoj dvorani „Veliki park“ u Užicu, s početkom od 21h, a kako saznajemo, karte za njen koncert su skoro rasprodate.

BONUS VIDEO: