Reč je Lazaru Raduloviću (18) i godinu dana starijima Obrenu Kovačeviću i Aleksi Grgoviću, koji su takođe osumnjičeni i za ranije nasilničko ponašanje prema M. P.

NJima je pritvor određen zbog opasnosti od uticaja na svedoke, ali i opasnosti da bi Radulović mogao ponoviti krivično delo.

Nakon brutalnog prebijanja tinejdžera D.R., podgorički mediji su pisali da je Radulović sin policijskog funkcionera.

- Sudija za istragu Osnovnog suda u Podgorici je odredio pritvor osumnjičenima R.L., G.A. i K.O. koji se terete da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu P.M. i R.D. i krivično delo teška telesna povreda na štetu R.D. Pritvor je određen zbog opasnosti od uticaja na svedoke V.B., M.L., D.M i P.O., koji su, prema stanju iz spisa predmeta Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, bili očevici predmetnog događaja, pa budući da svedoci, kao i osumnjičeni posećuju istu igraonicu, to bi isti mogli ometati dalji tok postupka uticanjem na navedene svedoke.

Iz tog razloga je, po mišljenju sudije za istragu, stoji navedeni pritvorski osnov.

- U odnosu na osumnjičenog R.L. pritvor je određen i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, budući da se radi o licu koje je sklono vršenju krivičnih dela sa elementima nasilja, a kakva su i krivična dela koja mu se stavljaju na teret - saopšteno je iz Osnovnog suda u Podgorici, prenele su podgoričke Vijesti.

Naovdi se da je sudija za istragu odbio predlog da se u odnosu na osumnjičene G.A. i K.O. pritvor odredi i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, imajući u vidu da ova lica do sada nisu osuđivana, niti su protiv njih pred ovim sudom u toku postupci, te odbio da odredi pritvor zbog opasnosti uticaja na svedoke oštećene u odnosu na sve osumnjičene, nalazeći da su P.M. i R.D. lica koja su oštećena i na koje se, po logici stvari, ne može uticati.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".