Serija "Dva i po muškarca" jedna je od onih omiljenih među pripadnicima svih generacija, i gotovo da nema osobe koja nije odgledala makar jednu epizodu.

 

Angus T. DŽouns se proslavio u ovoj seriji tumačeći lik dečaka DŽejka, a u tom trenutku imao je samo 10 godina.

Foto: Profimedia

 

 

On je doslovno odrastao snimajući ovu seriju, s obzirom na to da je bez prestanka glumio u njoj od 2003. do 2013. godine, zajedno s Čarlijem Šinom i DŽonom Krajerom, a zatim i s Eštonom Kučerom.

U jednom trenutku bio je i najplaćeniji tinejdžerski glumac u istoriji, do tog datog trenutka.

Foto: Profimedia

 

 

Ipak, on se nakon završetka snimanja serije "Dva i po muškarca" potpuno povukao iz glume i posvetio se veri, pa je u nekoliko navrata otkrio da nema baš lepo mišljenje o ovom projektu koji ga je proslavio.

- Glumim u toj seriji, ali ne želim da budem u njoj. Molim vas, prestanite da je gledate i punite glavu smećem. Da znate kakve posledice ima na vaš mozak, verujem da biste odmah prestali da gledate takve sadržaje. Nije moguće u isto vreme biti istinski pobožna osoba i učestvovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči - rekao je u jednom intervjuu.

Napustio je seriju, nije igrao u celoj 11. sezoni, da bi imao samo kratko pojavljivanje u finalnoj 12. sezoni tokom 2015. godine.

Posle toga otišao je na fakultet gde je prvo studirao ekologiju a posle toga nauke o jevrejskoj veri i kulturi.

BONUS VIDEO: