- Iskrena da budem malo sam premorena od svega, ali dobro je da su bili lepi događaji, bilo je odmah posle toga i nastupi, ali ne žalim se - kaže Jana na početku razgovora.

Foto: Novosti

 

Jana je istakla da je skromna i da ne troši mnogo novca na garderobu, već da su joj važnije neke druge stvari.

- Ono što mi je najvažnije da su moji obezbeđeni, da su svi lepo ručkali kada smo negde na odmoru porodično, ali i ovako. Naravno da potrošim i na garderobu zbog posla, samo ono što se mora, ali to mi to nikada nije bio prioritet.

Jana je veoma tražena i nastupa širom regiona, uvek puni noćne klubove i kafane, ali i radi opšta narodna privatna veselja.

- Zaista sam počastvovana kada mene neko angažuje da pevam na tim privatnim veseljima, zato što svako veselje doživljavam kao da je moje i ja se sa tim ljudima veselim, igram, pevam i uvek ću ostati takva.

Foto: Novosti

 

Nikada nije krila da ima divan brak i srećnu porodicu i da sa svojim suprugom Ivanom ima ćerku Kristinu, koja je izrasla u pravu lepoticu, a koja neodoljivo podseća na majku, koju i povremeno viđamo na društvenim mrežama.

- S obrzirom da to da zbog posla nisam stalno sa njom, trudim se da budemo kao drugarice, ali i ja znam nekad da zapretim i da viknem. Busa se ona na neki svoj način, kako to devojčice rade, ali i ja sam bila dete - pa znam kako je to u tim godinama. Ali hvala Bogu dobra je, sluša nas što je najbitinije.

Jana je otvoreno priznala da je protivnik plastičnih operacija kod mlađih generacija, a i sama ne planira pod nož, kao i da svoje dete nikada ne podržala za isto.

- Prirodna sam žena i to ne podržavam, ali ni svoje dete nikada ne bih podržala u tome, jer ne treba - ističe Jana.

Foto: Novosti

 

Kompletan intervju sa Janom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO: