Borisa Milivojevića smo mogli videti u brojnim filmovima i zavoleli smo ga zbog njegove harizme. 

- Nemam toliko posla, lično sebi najviše zameram što nemam veću porodicu, puno dece, takav utisak imam - iskren je glumac koji se nije ženio i zasad ostvario u ulozi oca.

Glumac vrlo često pobegne iz Beograda, a svoj mir pronalazi u muzici. 

– Mir pronalazim u muzici, sedim i pravim muziku za kompjuterom. Radim malo oko kuće na selu, imam 20 ari placa, voćke, cepam drva. Voćke su samo za mene, ništa na veliko. Kubura se bavi biznisom, a ja ne, tako da nećemo sarađivati - rekao je Boris, te se dotakao drugog dela kultnog filma  "Munje".

Foto: ATA images

 

– Mare je omatorio, džangrizav je, digao je ruke od stvari koje je voleo kao klinac, kao što radi većina ljudi, ali ne treba odustajati ni od čega, pogotovo od svojih snova. Smara ga svakodnevica, svega mu je preko glave. Ne odustajte od svojih snova, iako živite u Srbiji. Mi stalno odustajemo od sebe, imam utisak da je to tako i kod mene. Nisam mnogo morao ni da glumim. Prepoznajem sve to – istakao je glumac, a nas je zanimalo koliko su se Boris, Sergej Trifunović i Nikola Đuričko promenili posle 23 godine.

– Te promene su možda uočljive manje ili više, ali osim nekog iskustva, nema ničega više. Toliko puno uspomena imamo privatno, Sergej i ja, Nikola i ja smo odrasli zajedno, znamo se 40 i nešto godina, šta da kažem. Kada je u Srbiji, vidimo se nakratko, sada je ponovo u Americi. Kada imaš porodicu, razne druge obaveze, ne možete da stignete da budete zajedno 24 sata kao klinci. Menjaju se stvari - rekao je Boris, koji i dalje kritikuje sebe.

Foto: ATA images

 

– Gledam greške, govorim sebi "jao na šta ličim", ne vredi, tražim loše stvari. Bez obzira na to što vidim sve te neke mane, priča mi je odvukla pažnju, gledam šta će tim ljudima da se desi. Film mi je toliko zanimljiv, moram da priznam da sam se iznenadio da je to moguće uopšte – istakao je glumac i dodao:

– Sergej kada je tu, on onemogući da bilo šta bude anegdota osim njega, to je već anegdota sama po sebi.

(Blic)

BONUS VIDEO: