Škorpija

Nekad će uspešno sakriti šta zaista misli, ali primetićete da se drugačije ponaša. Kada se Škorpija oseti bespomoćno jer je neko uspešniji od nje, neće se potruditi da bi i sama postigla uspeh. Naprotiv, povući će se još više, počeće da "odrađuje" svoj deo posla kao da je više nije briga i biće ćutljivija nego ikada. Upravo je tišina najopasnija kod Škorpije.

Foto: Profimedia

 

Ovan

Prirodna želja za takmičenjem vodi Ovna kroz život i često je koren njegovog uspeha. Ali kada se okolnosti jednostavno tako nameste da Ovan nije taj koji će biti prvi u nečemu, postaraće se da bude prvi koji će toj osobi raditi o glavi! Od Ovna očekujte negativne, zajedljive komentare, pa čak i uvrede i omalovažavanje.

Vodolija

Jedan od najintrovertnijih horoskopskih znakova ludeće u sebi ako je ljubomoran. Vodolija će postati ćutljiva i povučena, a iznutra će u njoj kuljati bes. Primetićete da se drugačije ponaša, ali vam ni za živu glavu neće otkriti zašto. Najveći problem kod Vodolije je što samu sebe stalno poredi s drugima, i dok to ne prestane da radi neće moći da napreduje.

Foto: Profimedia

 

Devica

Nikome ne smeta tuđ uspeh kao Devici! Ako ste vi uspešniji od nje, naslušaćete se kako je ona zapravo bolja od vas. Ako je to neko drugi, Devica će naći beskrajno maštovite načine da vam objasni zašto ta osoba zapravo nimalo ne vredi - ni kao saradnik, ni kao partner, komšija, ljudsko biće... Devica postaje manipulativna do zastrašujućih razmera! Ako ste vi prvi ostvarili neki cilj koji je sebi zacrtala, vi i vaše "uništenje" postajete njen sledeći projekat.

BONUS VIDEO: