Шкорпија

Некад ће успешно сакрити шта заиста мисли, али приметићете да се другачије понаша. Када се Шкорпија осети беспомоћно јер је неко успешнији од ње, неће се потрудити да би и сама постигла успех. Напротив, повући ће се још више, почеће да "одрађује" свој део посла као да је више није брига и биће ћутљивија него икада. Управо је тишина најопаснија код Шкорпије.

Фото: Профимедиа

 

Ован

Природна жеља за такмичењем води Овна кроз живот и често је корен његовог успеха. Али када се околности једноставно тако наместе да Ован није тај који ће бити први у нечему, постараће се да буде први који ће тој особи радити о глави! Од Овна очекујте негативне, заједљиве коментаре, па чак и увреде и омаловажавање.

Водолија

Један од најинтровертнијих хороскопских знакова лудеће у себи ако је љубоморан. Водолија ће постати ћутљива и повучена, а изнутра ће у њој куљати бес. Приметићете да се другачије понаша, али вам ни за живу главу неће открити зашто. Највећи проблем код Водолије је што саму себе стално пореди с другима, и док то не престане да ради неће моћи да напредује.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Никоме не смета туђ успех као Девици! Ако сте ви успешнији од ње, наслушаћете се како је она заправо боља од вас. Ако је то неко други, Девица ће наћи бескрајно маштовите начине да вам објасни зашто та особа заправо нимало не вреди - ни као сарадник, ни као партнер, комшија, људско биће... Девица постаје манипулативна до застрашујућих размера! Ако сте ви први остварили неки циљ који је себи зацртала, ви и ваше "уништење" постајете њен следећи пројекат.

БОНУС ВИДЕО: