Astrolozi objašnjavaju da samo određene kombinacije znakova idelano funkcionišu, a evo kako se u vezi ponašaju dva ista horoskopska znaka.

Ovan

Dva Ovna će početi snažno, ali uskoro će veza propasti. Ako bi se dva Ovna venčala, bez sumnje bi završili u plamenu strasti u toku medenog meseca, a potom bi stvari krenule nizbrdo. Oni imaju toliko jake i vatrene karaktere da je za njih dugoročan uspeh nemoguć.

Foto: Profimedia

 

Bik

Brak dvoje Bikova biće pun uspona i padova. Dok sve funkcioniše dobro, oni će podsticati jedno drugo da se bore, ali kad vremena postanu teška, oboje će biti previše tvrdoglavi za međusobnu komunikaciju.

Blizanci

Dva Blizanca su previše nezrela. Ovaj spoj definitivno nije dosadan, ali nije samo smeh ono što održava brak. Kad god se suoče sa bilo kakvim problemom ili neugodnošću, teško će doneti zrelu odluku i učiniti pravu stvar.

Foto: Profimedia

 

Rak

Dva Raka su savršen spoj. Od svih horoskopskih znakova, uparivanje Rakova ima najbolju šansu da preživi bračno iskustvo. Rak je brižan i pun razumevanja, što znači da ni najveća prepreka ne može skrenuti ovaj dvojac sa puta.

Lav

Dva Lava nikada ne bi trebalo da se venčaju, samo će jedno drugo frustrirati kada krenu u borbu za pažnju. NJihove eksplozivne osobine stalno će izazivati velike rasprave. Lavovima je najbolje da se izbegavaju.

Devica

Dve Device čine solidan spoj. Device su prirodno takmičarski nastrojene i mogu da probude ono najbolje u partneru, ali njihova preterana međusobna kompetitivnost može postati nepodnošljiva.

Foto: Profimedia

 

Vaga

Dve Vage imaju velike šanse za uspeh. Ako se Vaga uda za drugu Vagu, možete računati na to da će biti emocionalno povezani i usklađeni. Odlično se slažu u intimnim odnosima, ali zbog nedostatka odlučnosti upadaće u zamku stalnih svađa i drame.

Škorpija

Dve Škorpije su nepredvidive. Da bi ovaj dvojac funkcionisao kao bračni par, njihova komunikacija mora biti besprekorna. Nema sumnje da ovde vrcaju iskre, ali samo strast nije čvrst temelj za vezu. Verovatno će ih sputavati i njihova ljubomora.

Foto: Profimedia

 

Strelac

Brak dva Strelca ima izvrstan potencijal. Ovaj par će se zabavljati zajedno, znaće da uteše jedno drugo u teškim trenucima. Jedini problem će biti komunikacija, koju moraju da srede ako žele da proslave prvu godišnjicu braka.

Jarac

Dva Jarca bi trebalo da se izbegavaju. Ovom bračnom paru nedostaje strasti, zbog čega je veza monotona i beživotna. Oni će motivisati i izazivati ​​jedno drugo da budu bolji. Imaju više šanse da zadrže čvrsto prijateljstvo nego brak.

Foto: Profimedia

 

Vodolija 

Dve Vodolije su bezbadežne zajedno. NJih dvoje više deluju kao prijatelji nego ljubavnici. Ovaj odnos je definitivno više platonski od bilo čega drugog.

Ribe

Dve Ribe su pun pogodak. Intenzivna strast definitivno je na snazi ​​kada se dve Ribe venčaju. Ovo je solidan spoj koji će se uprkos svemu potpuno razumeti.

BONUS VIDEO: