Danas Fernandes planira svoju budućnost i namerava da postane trener. Tačnije, mentalni trener koji bi radio individualno sa sportistima.

Stravičan zločin se dogodio 2010. godine. Bruno i Eliza Samudio su kratko bili u vezi. Svedočanstva njihovih prijatelja govore da su se upoznali 21. maja 2009. na se*s zabavi. U avgustu te godine, ona je igraču rekla da je u drugom stanju.

Kasnije, na sudu, Bruno je rekao kako je raskinuo sa njom pošto Eliza nije htela da abortira. U to vreme on je izlazio sa zubarkom Ingrid Kavalkanti - sa kojom će se venčati 2016. godine, iz zatvora - iako je tada i dalje bio u braku sa devojkom iz detinjstva Dajanom Rodrigez, sa kojom je imao dvoje dece.

 

 

NJegovo neslaganje sa Elizom je uskoro postalo stvar suda - tog avgusta ona je podnela zahtev za dokazivanjem očinstva i traženjem alimentacije od kapitena Flamenga.

Ovaj potez je zatrovao njihovu vezu. Eliza je 13. oktobra policiji Rio de Žaneira prijavila da su je Bruno i njegovi prijatelji, uključujući i njegovog drugara iz detinjstva Luiza Romaoa, poznatog pod nadimkom Makarao (Špageti), kidnapovali i naterali da uzme tabletu koja je trebalo da indukuje abortus. Rekla je i da je jedan od njih pretukao, a policajcima je kazala i da joj je Bruno uperio pištolj u glavu.

Usledila je istraga. Policajci Rija, specijalizovani za nasilje nad ženama, predložili su da Bruno dobije zabranu prilaska Elizi.

Sudija to nije uvažio. Rezultati forenzičkih ispitivanja su neobjašnjivo kasnili. Za Bruna, sezona je završena tako što je podigao trofej brazilskog prvenstva pošto je Flamengo napravio skok iz donjeg dela tabele do prve titule osvojene u poslednjih 17 godina.

 

 

Konačno, avgusta 2010, stigli su rezultati forenzičkih testova. Pokazivali su "tragove agresije". Međutim, Elize u tom trenutku već dva meseca nije bilo nigde.

Februara 2010. godine, Eliza je u Sao Paolu, u kojem je živela sa prijateljem, rodila dečaka kojem je dala ime Bruno. Golman Flamenga je kategorički odbijao da prizna očinstvo nad detetom i da se podvrgne testu. Bez finansijske pomoći, majka i dete su zavisili od podrške prijatelja.

Manekenka Eliza zamolila je golmana da izdržava zajedničko dete koje je rodila. Fernandes ovo nikako nije prihvatio, oteo je svoju ljubavnicu, zadavio je, zlostavljao njeno telo do te mere da ga je dao psima, a zločin je pokušao da sakrije tako što je delove tela zakopao i zalio cementom.

Tako barem stoji u optužnici. Naime, mesto gde je nesrećna devojka sahranjena nikada nije pronađeno, prenosi Jutarnji.hr.

Fernandes je završio iza rešetaka baš kada je dobio poziv u reprezentaciju Brazila. Golman je bio zvezda verovatno najpopularnijeg brazilskog kluba, a čak se i pominjao prelazak u Milan. Nije preterano reći da je Bruno, koji je tada imao 25 godina, mogao da debituje i u međunarodnom fudbalu.

 

 

Mnogi su mislili da bi baš on mogao da nosi dres sa brojem 1 na Svetskom prvenstvu 2014. godine, na kojem je Brazil bio domaćin. Ipak, sve je to postajalo samo crtica u jezivoj priči koja je počela da se odmotava.

Osuđen je 2013. na 22 godine zatvora, ali je već 2018. dobio pravo na uživanje režima poluslobode, kako glasi zakonski izraz u Brazilu. To je iskoristio da brani u nižim ligama, koji su odlučili da skope ugovor sa njim uprkos prošlosti, a istovremeno da radi na svom profesionalnom razvoju.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".