Bivša košarkašica Milica Dabović, koja prodaje svoje intimne fotografije na Only Fansu ne prestaje da šokira i na Instagramu.Skoro svakodnevno objavljuje golišave fotografije i na ovoj društvenoj mreži, a sada je poslednjom objavom ostavila sve bez teksta.

Fpoto: ATA images

 

 

Ona je za potrebe snimanja jednog spota stavila crvenu periku, na sebi nije imala brushalter, a grudi i ostale delove tela je prekrila providnim trakama.

Otkako je Milica Dabović otvorila profil na Only Fansu na kom naplaćuje intimni sadržaj, o njoj se skoro svakodnevno priča a prati se i svaki njen potez. Redovno objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, a komšije joj zameraju to.

Foto: Instagram printskrin/stefanovamama13

 

 

Sa druge strane ima i onih koji kažu da je divna ljubazna i uvek se javi, kao i da se vidi da joj je sin Stefan centar sveta te da mu je veoma posvećena.

- Viđam je često, umišljeno stvorenje. Ne ume ni da se javi, da kaže dobar dan, samo projuri. Umislila je da je postala zvezda jer je otvorila onu gadost. Jeste zgodna i lepa, ali to joj nije trebalo. Od ponosa Srbije srozala se na prodavanje tela. Velika sramota! - kaže jedna komšinica iz zgrade gde živi Milica.