Бивша кошаркашица Милица Дабовић, која продаје своје интимне фотографије на Онлy Фансу не престаје да шокира и на Инстаграму.Скоро свакодневно објављује голишаве фотографије и на овој друштвеној мрежи, а сада је последњом објавом оставила све без текста.

Фпото: АТА имагес

 

 

Она је за потребе снимања једног спота ставила црвену перику, на себи није имала брусхалтер, а груди и остале делове тела је прекрила провидним тракама.

Откако је Милица Дабовић отворила профил на Онлy Фансу на ком наплаћује интимни садржај, о њој се скоро свакодневно прича а прати се и сваки њен потез. Редовно објављује голишаве фотографије на друштвеним мрежама, а комшије јој замерају то.

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

 

Са друге стране има и оних који кажу да је дивна љубазна и увек се јави, као и да се види да јој је син Стефан центар света те да му је веома посвећена.

- Виђам је често, умишљено створење. Не уме ни да се јави, да каже добар дан, само пројури. Умислила је да је постала звезда јер је отворила ону гадост. Јесте згодна и лепа, али то јој није требало. Од поноса Србије срозала се на продавање тела. Велика срамота! - каже једна комшиница из зграде где живи Милица.