Jedan od onih ljudi po čijoj bi životnoj priči moglo da se snimi nekolicina filmova, sa suprugom Svjetalnom Knežević imao je četvoro dece, među kojima se danas najviše i najčešće pominje sin Marko, koji je krenuo očevim stopama i postao zapažen glumac.

Pored Marka, koji je osvojio publiku mnogobrojnim ulogama u popularnim filmovima i serijama, ljubiteljima umetnosti, pre svega baletske dobro je poznata njegova sestra Iva.

Ona je ljubav prema baletu nasledila od majke, a kada se prvi put pojavila na sceni sve je osvojila talentom i lepotom. Iako se očekivalo da će poput roditelja dugo biti pod reflektorima, ona se zbog porodice povukla iz javnosti.

Lepu Mišinu ćerku osvojio je naš čuveni vaterpolista Aleksandar Ćirić, sa kojim ju je najpre povezivalo dugogodišnje prijateljstvo.

NJih dvoje za tren postali jedan od najatraktivnijih poznatih parova, a njihova ljubav mnogima je primer one prave, iskrene koja se dešava jednom u životu. Lepa balerina i legendarni vaterpolista svoju ljubav krunisali su sa dvoje dece, ćerkom Zojom i sinom Vukašinom.

BONUS VIDEO: