Ovu vest za "Novosti" potvrdila je Danijela Sinđelić, portparolka Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu koje vodi istragu u ovom slučaju:

- Osumnjičeni je saslušan u Tužilaštvu i izneo je odbranu, delimično priznajući krivicu - kaže portparolka. - Na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanje bezbednosti i Tužilaštvo je nadležnom sudu predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana, kako boravkom na slobodi ne bi uticao na oštećenu i svedoke i ponovio delo. U narednom periodu biće saslušani svedoci i određene još neke dodatne istražne radnje vezano za ovaj slučaj.

Sud je, kako saznajemo, odredio pritvor D. M. koji do kraja tvrdi da voli svoju devojku i da mu je žao što je došlo do incidenta.

Prema prvim informacijama iz istrage, D. M. i njegova devojka svojevremeno su, navodno, živeli u vanbračnoj zajednici. Onda ga je ona napustila, što je izazvalo revolt kod D. M.

Presreo je devojku na ulici, počeli su da se svađaju i D. M. joj je udario nekoliko šamara.

Nakon toga, navodno, otišli su kod devojke kući, da bi rešili probleme. Međutim, još više su se posvađali, pa je D. M. ponovo nasrnuo na devojku, tukao je, oborio na pod i davio. 

Onda je rekao da "ne može da živi bez nje" i da će ubiti devojku, a onda presuditi i sebi.

Nasilnik je ubrzo uhapšen, a njegova žrtva je primljena u bolnicu, gde su joj konstatovane lake telesne povrede.

BONUS VIDEO: