Na društvenim mrežama pojavio se snimak pevačice Anđele Ignjatović Breskvice koja u šali preti kolegi i saradniku pištoljem da bi joj napravio pesmu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

Iako je svima jasno da je u pitanju šala, njen postupak je naišao na žestoku osudu javnosti s obzirom na to da ovakav postupak dolazi samo nekoliko dana nakon dva jeziva masakra koja su Srbiju zavila u crno.

Foto: Instagram printskrin/brrrreskvica

 

 

- Jesi li rekao pesmu, večeras si rekao pesmu da ćeš da mi napraviš - govorila je Breskvica, dok je u ruci držala plastični pištolj.

- Napraviću ti večeras - prihvatio je neslanu šalu Heni.

- Heni, brate večeras - nastavila je Breskvica.

Ovaj snimak je izazvao bes u javnosti, prvenstveno jer pevačicu sluša omladina na koju ona utiče, te se postavlja pitanje da li je Breskvica svesna svog postupka i kakvu uopšte poruku šalje ovakvim ponašanjem.

Foto: Instagram printskrin/brrrreskvica

 

 

Međutim, nakon skandala ona je odlučila da se opravda svojim pratiocima tvrdeći da je sporni snimak nastao pre tragedije.

- Snimak smo Heni i ja napravili  nedavno jer smo imali vodene plastične pištolje u studiju, i bilo nam je dosadno, gde sam ja njemu rekla da mi je obećao pesmu - napisala je između ostalog ona.

BONUS VIDEO: