Finska premijerka očigledno živi život kao rijaliti, posle snimaka sa privatnih žurki  i oskudnih stajlinga sada je u žiži javnosti njen muž. Doduše, uskoro bivši.

Lokalni mediji navode da je biznismen Markus Raikonen (37) flertovao i intimno plesao sa Indijkom koja je bila na odmoru u Finskoj sa bolivudskim zvezdama. 

Markus je navodno u pijanom stanju pokušao da je poljubi dok su zajedno stajali u baru noćnog kluba u Helsinkiju u ranim jutarnjim satima, ali je Indijka navodno odbila poljubac.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Raikonen i nepoznata žena na kraju su fotografisani u baru dok je drži oko bokova.

Premijerka Sana Marin je prošle nedelje objavila da se razvodi posle 19 godina braka.

Da imaju probleme u braku šuška se već dugo.

 

Podsećamo, prošlog avgusta objavnjeni su snimci na kojima se vidi kako Marin intimno pleše sa jednim muškarcem, a prethodno je organizovala zabavu za prijatelje u svojoj rezidenciji gde su se jedna gošća i gost ponašali raskalašno (više o tome pročitajte na OVOM linku).

- Zahvalni smo za 19 godina zajedno i našu voljenu ćerku. Ostaćemo najbolji prijatelji - napisali su još uvek zakoniti supružnici tada u odvojenim Instagram pričama.

Na probleme u braku ukazala je i činjenica da je Marin provela Uskrs opuštajući se u Parizu sa grupom prijatelja dok je njen muž ostao u Finskoj.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".