Marta Stujart (81) je američka biznismenka, spisateljica, kuvarica, televizijska ličnost, bivša manekenka i osuđena prestupnica.

Ona je osvanula na naslovnoj strani najnovijeg izdanja magazina Sports Illustrated, obarajući tako rekord kao najstariji model koji je ikada krasio tu naslovnicu.

U emisiji "Tudej", Marta nam je otkrila svoje tajne pripreme za snimanje i male trikove koji doprinose njenom izgledu, čime je ponovno privukla pažnju medija i intrigirala svetsku javnost već decenijama.

 

 

- Nećete me videti kako se izgladnjujem, ali sam izbacila hleb i testeninu iz ishrane nekoliko meseci - izjavila je Marta Stjuart tokom gostovanja u emisiji "Tudej".

- Ranije sam odlazila na pilates svaki drugi dan i to mi je donosilo sjajne rezultate. I danas redovno vežbam pilates jer je zaista fantastičan. Jednostavno živim zdrav i disciplinovan život - dobra ishrana, vežbanje i nega kože su ključni faktori.

Pojavljivanje na naslovnici ponovno je stavilo Martu Stjuart u centar pažnje, dok nastavlja da intrigira javnost širom sveta svojom inspirativnom pojavom i zavidnom vitalnošću u svojim osamdesetim godinama.

Marta se za svoj sjajan izgled zahvalila i genetici ističući da je njena majka uvek nosila samo bikini na plaži. Pričajući o svojoj rutini, otkrila je da svakog jutra pije sok od zelenog povrća.

- Mislim da bi svi trebalo da razmišljamo o dobrom životu, uspešnom životu, a ne o starenju. Sve vezano sa starenjem je tako dosadno, znate šta mislim - poručila je Marta Stjuart koja tvrdi da nije imala ijednu plastičnu operaciju.

(Naj žena)

BONUS VIDEO: