Марта Стујарт (81) је америчка бизнисменка, списатељица, куварица, телевизијска личност, бивша манекенка и осуђена преступница.

Она је осванула на насловној страни најновијег издања магазина Спортс Иллустратед, обарајући тако рекорд као најстарији модел који је икада красио ту насловницу.

У емисији "Тудеј", Марта нам је открила своје тајне припреме за снимање и мале трикове који доприносе њеном изгледу, чиме је поновно привукла пажњу медија и интригирала светску јавност већ деценијама.

 

 

- Нећете ме видети како се изгладњујем, али сам избацила хлеб и тестенину из исхране неколико месеци - изјавила је Марта Стјуарт током гостовања у емисији "Тудеј".

- Раније сам одлазила на пилатес сваки други дан и то ми је доносило сјајне резултате. И данас редовно вежбам пилатес јер је заиста фантастичан. Једноставно живим здрав и дисциплинован живот - добра исхрана, вежбање и нега коже су кључни фактори.

Појављивање на насловници поновно је ставило Марту Стјуарт у центар пажње, док наставља да интригира јавност широм света својом инспиративном појавом и завидном виталношћу у својим осамдесетим годинама.

Марта се за свој сјајан изглед захвалила и генетици истичући да је њена мајка увек носила само бикини на плажи. Причајући о својој рутини, открила је да сваког јутра пије сок од зеленог поврћа.

- Мислим да би сви требало да размишљамо о добром животу, успешном животу, а не о старењу. Све везано са старењем је тако досадно, знате шта мислим - поручила је Марта Стјуарт која тврди да није имала иједну пластичну операцију.

(Нај жена)

БОНУС ВИДЕО: