Danas je Jakov Milatović položio zakletvu i zvanično stupio na dužnost predsednika Crne Gore. Na svečanosti ga je pratila supruga Milena koja mu je tokom čitave njegove karijere bila najveća podrška. Po svemu sudeći, naš region ima novu ikonu stila, jer je prva dama Crne Gore izabrala neverovatno efektan a elegantan autfit za ovaj važan dan.

Supruga Jakova Milatovića već je poznata po svom sofisticiranom oblačenju, tako da dan inaguracije nije bio izuzetak da se pokaže istančan ukus. Milena je za ovu priliku ponela nežno plavu haljinu tri-četvrt rukava, boje koju očigledno obožava jer smo je u toj nijansi videli i tokom glasačkog dana. Zanimljivo, Jakov i Milena odlučili su da usklade autfite, te se boja haljine slaže sa kravatom i džepnom maramicom novoizabranog predsednika Crne Gore.

Trodimenzionalni cvet na ramenu daje ovoj lepršavoj haljini na preklop dodatni „vau“ efekat, a prva dama Crne Gore odlučila se za diskretan nakit i prirodniju šminku. Kosu je vezala u nisku punđu i odabrala je jednostavnu bež cipelu na štiklu, i zbog ovog efektnog a elegantnog izdanja već je porede sa Kejt Midlton.

FOTO:Profimedia

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".