Direktorka Osnovne škole "Đura Jakšić" Tamara Jelić je smenjena nakon što je u toj školi spot snimao osuđivani kriminalac i rijaliti zvezda Kristijan Golubović.

Ministar prosvete Branko Ružić potpisao je odluku o razrešenju direktorke Osnovne škole "Đura Jakšić" Tamare Jelić, preneo je N1.

Ova škola i direktorka dospeli su u žižu javnosti nakon što je u školskoj zgradi spot snimao osuđivani kriminalac i rijaliti zvezda Kristijan Golubović.

Odluka o njenom smenjivanju doneta je nakon nadzora i izveštaja inspekcije koja je utvrdila da je u radu direktorke škole bilo propusta.

Foto: N.Ž./TV Pink printskrin/Instagram printskrin/kristijan.krile_official

 

 

Podsetimo, bivši robijaš i učesnik "Zadruge" došao je u osnovnu školu zajedno sa članovima grupe Crni cerak, kako bi snimio spot za pesmu. U videu Golubović sedi za katedrom, dok su ispred njega u klupama đaci obučeni u crne majice.

Nakon snimanja spota direktorka je izjavila da ona nije bila obaveštena o dolasku Golubovića, već samo benda, ali i da je "sve bilo završeno u najboljem miru" i da nikakvih incidenata nije bilo.

BONUS VIDEO: