Bivša manekenka Danijela Dimitrovska prošle godine razvela se od voditelja Ognjena Amidžića, a sada je sreću pronašla kraj šest godina mlađeg fudbalera Jevema Kosanića.

Danijela je u braku sa Ognjenom bila 10 godina i dobili su sina, a pre njihove romanse, za manekenkom su uzdisali mnogi muškarci.

Foto: Milena Anđela

 

 

Naime, Danijela važi za prirodnu lepoticu, koja je veoma negovana i vodi računa o svom izgledu, a mnogima deluje kao da ne stari, ali i da ništa nije uradila na sebi od estetskih zahvata.

U prilog tome idu i fotografije na njenom Instagram profilu koje su nastala pre deset godina.

Dimitrovska je zbog prirode svog posla uvek doterana, te svojim atrkaktivinim izgledom privlači pažnju gde god se pojavi.

 

 

- Propagiram zdravu ishranu, zdrav život, treninge, ne žuritit nigde, uživati u mladosti. Kad ste mladi, lepi ste zato što ste mladi. Ne treba vam ništa sem neke osnovne higijene i nege. Biće vremena za filere, svi ćemo ih koristiti. Ja se dosta negujem, to je moj posao, moj fizički izgled je moj alat za rad. Navikla sam da sve pre svega kreće iznutra, zdrava ishrana, uravnotežen san, fizička aktivnost. Sve kreće iznutra. Ja sam stasala i za neke tretmane koji su u skladu sa mojim godinama, ali ne preterujem - pričala je ona.

Isto tako, ona nema problem da se pojavi bez trunke šminke i pokaže svoje "pravo lice", pa tako neretko i na njenom Instagramu možemo videti fotografije u potpuno opuštenom izdanju.

 

 

Podsetimo, manekenka je bivšem suprugu Ognjenu zapala za oko 2009. godine u njegovoj emisiji, te je njeno gostovanje bio njihov sudbinski susret. Kako su mediji pisali, oboje su tada bili zauzeti, ali su ubrzo stavili tačke na tadašnje veze i započeli romansu.

BONUS VIDEO: