Branka i njen suprug poseduju pravo bogatstvo, pa su zbog toga pre nekoliko godina bili na meti lopova. NJihova vila u Iliži, (Bosna i Hercegovina) poseduje vredne umetničke slike za koje su provalnici saznali. 

- Ne volim o tome da pričam. To je period kada je bilo mnogo pljačkaša, ma nema pevača kome nisu obili stan! To se desilo i mojoj komšinici, koja je penzionerka i živi baš do mene. Ja sam se pobila sa lopovima, pa su me udarili. Reagovala sam srcem. Na sreću, uhvatili su ih. Nakon toga, moj muž je postavio kamere, nabavio posebna vrata... Dugo posle toga kada bih ulazila u kuću, gledala bih da li mi je sve na mestu. Teško je kada znate da vam je neko preturao po stvarima - kazala je Branka.

Foto: ATA images

 

Branka važi za neustrašivu ženu, pa se sa jednim provalnikom suočila:  

- Doživela sam horor, mada sam se na kraju sa jednim potukla. Pištoljem su me udarili i po glavi, bila sam sva u krvi, zamalo su mi izbrijali kosu, imala sam tri šava... Želim to da zaboravim i da se ne prisećam. Ja sam opasna, pošto sam prvakinja u džudou, pa se nisam ni njih previše uplašila, iako su imali oružje. Ja sam neustrašiva - izjavila je tada Sovrlićeva.

(Alo)

BONUS VIDEO: