Бранка и њен супруг поседују право богатство, па су због тога пре неколико година били на мети лопова. Њихова вила у Илижи, (Босна и Херцеговина) поседује вредне уметничке слике за које су провалници сазнали. 

- Не волим о томе да причам. То је период када је било много пљачкаша, ма нема певача коме нису обили стан! То се десило и мојој комшиници, која је пензионерка и живи баш до мене. Ја сам се побила са лоповима, па су ме ударили. Реаговала сам срцем. На срећу, ухватили су их. Након тога, мој муж је поставио камере, набавио посебна врата... Дуго после тога када бих улазила у кућу, гледала бих да ли ми је све на месту. Тешко је када знате да вам је неко претурао по стварима - казала је Бранка.

Фото: АТА имагес

 

Бранка важи за неустрашиву жену, па се са једним провалником суочила:  

- Доживела сам хорор, мада сам се на крају са једним потукла. Пиштољем су ме ударили и по глави, била сам сва у крви, замало су ми избријали косу, имала сам три шава... Желим то да заборавим и да се не присећам. Ја сам опасна, пошто сам првакиња у џудоу, па се нисам ни њих превише уплашила, иако су имали оружје. Ја сам неустрашива - изјавила је тада Соврлићева.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: