Нажалост, Слађана је недавно завршила у болници због болести са којом је рођена: 

- Родила сам се са имунолошким дефектом и цео живот имам проблем са људима који имају неку врсту инфекција. Зато сам и одсуствовала са сцене често. Када сам завршила у болници, јако ме заболело то што ми се догодило, јер сам око себе гледала и друге људе. Моја различитост одбија људе и тера их ка мржњи. Слава ме је у неким моментима штитила, али у овом времену ми је одмогла. Имам здравствени проблем због ког морам да одлазим на болничке третмане, јер лекове морам да узимам интравенозно и често сам хоспитализована. Последњи пут, када сам примљена у болницу, доживела сам велико понижење и вређање. Одвели су ме на интензивну негу, којој не припадам, зато што сам ја покретни болесник, а добро знамо ко лежи тамо. Иако сам очекивала да ћу се вратити на одељење на коме сам била. Било ми је јако тешко да трпим вербалне увреде. Једна млада медицинска сестра ми је изговорила реченицу: "Ајде сад да нам певаш", док друга одговара: „Не дај Боже, да нам она пева. То је особа коју не желим у својој близини“. Ја сам била изненађена, јер ја поштовање имам према свима и не дозвољавам да ме неко тако ословљава. Ја сам неко име у овој држави и добила сам признања за све што сам урадила –  рекао је она тада.

Фото: АТА имагес

 

Током осамдесетих је важила за једну од најлепших жена, а због њене лепоте било је и онх који су покушали да се убију. Певачица је због таквих прича одлучила да се повуче са сцене: 

- Нажалост, један се јесте убио. Тада сам прекинула турнеју и уписала се на ветеринарски факултет. Нисам се уопште бавила музиком више – закључила је легендарна певачица у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1.

БОНУС ВИДЕО: