Obično je poznato da nijedna svadba ne prolazi bez bogate trpeze. Međutim, to nije bio slučaj kod Sem! Na iznenađenje mnogih gostiju i onih koji su pogledali snimak njenog venčanja, jelovnik je bio neuobičajeno skroman i drugačiji od uobičajenog. Pošto njen način života zahteva posebnu pažnju prema ishrani, tako se i sama mlada odlučila postupiti na dan svog venčanja.

- Ovo je hrana koju sam jela kao mlada, s fokusom na zdravu ishranu bez mlečnih proizvoda i glutena - napisala je Sem uz video snimak. Kako je objasnila, dan je započela proteinskim smutijem, dok joj je kuma ponudila malo svoje salate sa žitaricama.

- Tokom priprema, imali smo veliki tanjir sa svežim povrćem - objasnila je Sem, dodajući da se nakon ceremonije počastila školjkama i specijalitetom od avokada. Gosti su prvo uživali u salati, zatim su im poslužene kuglice leda s limunom, a nakon toga je usledio losos sa povrćem. Ono što je izazvalo najviše iznenađenja bili su sitni paketići tableta protiv nadutosti koji su se nalazili na svakom stolu.

Naravno, bilo je i slatkiša, ali bez šećera. Kada je reč o svadbenoj torti, bila je čokoladna i bez glutena, mlečnih proizvoda i šećera. Što se tiče pića, Sem je popila nekoliko čašica skupocenog šampanjca i to je bilo sve! Nakon objave njenog videa, većina komentara bila je iznenađena i pomalo negativna:

- Ne mogu da verujem da neko živi na ovaj način. Da sam bila prisutna na tom venčanju, sigurno bih ostala gladna i svratila do Meka!

- Je li ovo zaista stvarno?

- Zar nije mogla da preskoči samo jedan dan? - samo su neki od komentara koji su se pojavili.

BONUS VIDEO: