Обично је познато да ниједна свадба не пролази без богате трпезе. Међутим, то није био случај код Сем! На изненађење многих гостију и оних који су погледали снимак њеног венчања, јеловник је био неуобичајено скроман и другачији од уобичајеног. Пошто њен начин живота захтева посебну пажњу према исхрани, тако се и сама млада одлучила поступити на дан свог венчања.

- Ово је храна коју сам јела као млада, с фокусом на здраву исхрану без млечних производа и глутена - написала је Сем уз видео снимак. Како је објаснила, дан је започела протеинским смутијем, док јој је кума понудила мало своје салате са житарицама.

- Током припрема, имали смо велики тањир са свежим поврћем - објаснила је Сем, додајући да се након церемоније почастила шкољкама и специјалитетом од авокада. Гости су прво уживали у салати, затим су им послужене куглице леда с лимуном, а након тога је уследио лосос са поврћем. Оно што је изазвало највише изненађења били су ситни пакетићи таблета против надутости који су се налазили на сваком столу.

Наравно, било је и слаткиша, али без шећера. Када је реч о свадбеној торти, била је чоколадна и без глутена, млечних производа и шећера. Што се тиче пића, Сем је попила неколико чашица скупоценог шампањца и то је било све! Након објаве њеног видеа, већина коментара била је изненађена и помало негативна:

- Не могу да верујем да неко живи на овај начин. Да сам била присутна на том венчању, сигурно бих остала гладна и свратила до Мека!

- Је ли ово заиста стварно?

- Зар није могла да прескочи само један дан? - само су неки од коментара који су се појавили.

БОНУС ВИДЕО: