Pevačica Ana Nikolić je Slobodanu Cobiju platila pesmu "Direktore", ali je ipak pripala pod nepoznatim okolnostima njenoj koleginic Kaji Ostojić. 

Prema saznanjima Kurira, u trci za ovu pesmu je bila i pevačica Nataša Bekvalac, koja je otpevala demo još 2019. godine, ali je nije snimila. Posle Nataše se za pesmu zainteresovala Ana, koja je platila ali je ipak snimila Kaja.  Ani nije jasno kako je pesma završila u vlasništvu njene koleginice. 

- Jedna je istina. Ja nikoga nikada nisam prozvala osim ako me ne diraju. Cobija sam pustila godinu dana jer je imao porodičnu tragediju, i to sam razumela, a on se nije javljao. Imala sam razumevanja jer je bio jako vezan za roditelje. Nekoliko puta sam ga zvala, ali se nije javljao - kaže Ana za Kurir i nastavlja:

Foto: ATA images

 

- Pesma je kupljena, plaćena je, a ne data kapara. Peja (jedan od saradnika, prim. aut.) odveo me je da čujem "Direktore". Pozvala sam brata Marka i plaćeno je, jer je računao da ćemo raditi. Ali ne, nećemo raditi, a to ne znači da možete da uzmete pesmu i da je date bilo kome. To tako ne ide. Zapravo, ide, zato je i megahit. Hvala joj što me je spasla od antihita "Direktore", bukvalno. Katastrofišen, danke, aufiderzen - našalila se na kraju Ana.

BONUS VIDEO: