Glumac Aleksandar Srećković Kubura izgradio je karijeru na kojoj mu svako može pozavideti. Međutim, pre nekoliko godina glumac se našao u centru skandala i to zbog preljube.

Foto: Milena Anđela

 

 

Naime, Kubura iza sebe ima dve decenije dug brak sa fitnes instruktorkom Marijom Savić Srećković, sa kojom ima dva sina, a kojem je na put stala njegova paralelna emotivna veza sa producentkinjom Petrom Radivojević.

Popularni glumac više puta je bio viđen sa osamnaest godina mlađom Petrom, koja je tada još uvek bila studentkinja Akademije umetnosti. Oni su se upoznali na snimanju jednog studentskog filma, gde je Petra bila organizator, a nako toga su viđeni kako u šetnjama po prestonici, tako i u Novom Sadu na festivalu "Exit", a kako svoju vezu više nisu preterano ni krili, pojavili su se zajedno i na premijeri jednog filma.

 

 

- Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su otpočeli romansu. NJihova ljubav je isuviše očigledna, to smo svi primetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube... - ispričala je tada Petrina drugarica.

- Brak između Marije i Kubure koji je bio u krizi dodatno je uzdrman zbog njegove afere s Petrom. Kad je Marija videla fotografije na kojima se njen suprug ljubi s devojkom koja je samo pet godina starija od njihovog sina Alekse, poludela je i nastala je ozbiljna svađa - pričao je tada za "Kurir" izvor koji je bio dobro upućen u život sada već bivših supružnika.

 

 

- Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši - govorila je tada Petra, prenosi "Hello".

Ubrzo potom Kubura se razveo od Marije, ali se ljubav sa Petrom nije slavno završila. Ona je nakon raskida zavela njegovog kolegu Miloša Đurovića.

 

 

Petra je danas udata žena. NJen izabranik je Uroš Petronijević, sa kojim ima dvoje dece, te živi mirnim porodičnim životom, dok je turbulentne odnose i veze sa zauzetima ostavila iza sebe.

BONUS VIDEO: