Svoju ljubav krunisali su rođenjem sina i do sada su živeli u mirnoj i skladnoj zajednici, nažalost izgleda da među supružnicima stvari ne stoje više kako bi trebalo. 

Na internetu, tačnije na TikToku se pojavio snimak na kom se čuje Kristinin glas kako se žali na Kristijana: 

@ljubovhttvq

Kristijan Degenerik 🤮🤮🤮 Kristina se žali da je stalno ponižava.. ♬ original sound - LJubomir Manojlović

- Nemam nijednu pogrešnu reč prema njemu, nijedan pogrešan korak. Po pet puta tako dnevno... Niko se ne pita kako je meni, niko se nigde ne pita kako je meni... - čulo se u snimku.

- Razumem da se ogradi jednom, drugi put, treći, on to radi non-stop... On mene toliko ponižava da to više nema smisla! Majke mi - usledilo je potom u videu.

Kristijan je nedavno bio u centru skandala kada je tvrdio da je bio intiman sa pevačicom Gocom Tržan: 

- Opsovao sam bivšeg muža Goce Tržan Ivana Marinkovića i rekao da sam bio s njom. Zato me tuži. Ako ne povuče prijavu, dovešću 20 ljudi da kažu isto. Pare neće dobiti. Ona je parazit koji jedva čeka da je neko spomene, pa da ga tuži. Na San Remo je ne primaju, na Evroviziji takvi kao ona uvek budu zadnji, pa od ovoga žive. Ona me tuži zbog prepirke s gmazom, njenim bivšim mužem. NJen ukus mi nije jasan, ne znam kako je mogla da bude s onim najružnijim tipom u mladosti. Sad pokazuje ovog graviranog! Imam pravo da kažem šta mislim, ne zanima me da li mi neko veruje - kazao je on, između ostalog, za "Republiku".

BONUS VIDEO: