Своју љубав крунисали су рођењем сина и до сада су живели у мирној и складној заједници, нажалост изгледа да међу супружницима ствари не стоје више како би требало. 

На интернету, тачније на ТикТоку се појавио снимак на ком се чује Кристинин глас како се жали на Кристијана: 

@љубовхттвq

Кристијан Дегенерик 🤮🤮🤮 Кристина се жали да је стално понижава.. ♬ оригинал соунд - Љубомир Манојловић

- Немам ниједну погрешну реч према њему, ниједан погрешан корак. По пет пута тако дневно... Нико се не пита како је мени, нико се нигде не пита како је мени... - чуло се у снимку.

- Разумем да се огради једном, други пут, трећи, он то ради нон-стоп... Он мене толико понижава да то више нема смисла! Мајке ми - уследило је потом у видеу.

Кристијан је недавно био у центру скандала када је тврдио да је био интиман са певачицом Гоцом Тржан: 

- Опсовао сам бившег мужа Гоце Тржан Ивана Маринковића и рекао да сам био с њом. Зато ме тужи. Ако не повуче пријаву, довешћу 20 људи да кажу исто. Паре неће добити. Она је паразит који једва чека да је неко спомене, па да га тужи. На Сан Ремо је не примају, на Евровизији такви као она увек буду задњи, па од овога живе. Она ме тужи због препирке с гмазом, њеним бившим мужем. Њен укус ми није јасан, не знам како је могла да буде с оним најружнијим типом у младости. Сад показује овог гравираног! Имам право да кажем шта мислим, не занима ме да ли ми неко верује - казао је он, између осталог, за "Републику".

БОНУС ВИДЕО: