Глумац Александар Срећковић Кубура изградио је каријеру на којој му свако може позавидети. Међутим, пре неколико година глумац се нашао у центру скандала и то због прељубе.

Фото: Милена Анђела

 

 

Наиме, Кубура иза себе има две деценије дуг брак са фитнес инструкторком Маријом Савић Срећковић, са којом има два сина, а којем је на пут стала његова паралелна емотивна веза са продуценткињом Петром Радивојевић.

Популарни глумац више пута је био виђен са осамнаест година млађом Петром, која је тада још увек била студенткиња Академије уметности. Они су се упознали на снимању једног студентског филма, где је Петра била организатор, а нако тога су виђени како у шетњама по престоници, тако и у Новом Саду на фестивалу "Еxит", а како своју везу више нису претерано ни крили, појавили су се заједно и на премијери једног филма.

 

 

- На факултету смо снимали студентски филм и Петра је, као организатор пројекта, позвала Кубуру да нам буде гост. Симпатије међу њима одмах су се родиле, а убрзо су отпочели романсу. Њихова љубав је исувише очигледна, то смо сви приметили јер су њих двоје готово нераздвојни. Стално излазе заједно, држе се за руке, љубе... - испричала је тада Петрина другарица.

- Брак између Марије и Кубуре који је био у кризи додатно је уздрман због његове афере с Петром. Кад је Марија видела фотографије на којима се њен супруг љуби с девојком која је само пет година старија од њиховог сина Алексе, полудела је и настала је озбиљна свађа - причао је тада за "Курир" извор који је био добро упућен у живот сада већ бивших супружника.

 

 

- Не бих улазила у Кубурин однос са женом, нити сам у могућности да превише коментаришем актуелну ситуацију. Шта ће он да уради након свега, на њему је. Дете сам разведених родитеља, тако да ми је позната та ситуација. Није му лако, али то мора сам да реши - говорила је тада Петра, преноси "Хелло".

Убрзо потом Кубура се развео од Марије, али се љубав са Петром није славно завршила. Она је након раскида завела његовог колегу Милоша Ђуровића.

 

 

Петра је данас удата жена. Њен изабраник је Урош Петронијевић, са којим има двоје деце, те живи мирним породичним животом, док је турбулентне односе и везе са заузетима оставила иза себе.

БОНУС ВИДЕО: