Fudbaler Marko Gobeljić je odlučio da iznenadi svoju suprugu godinu dana zajedničkog života skupocenim poklonima: 

- Marko ima pauzu u igranju fudbala, pa je organizovao porodični odmor. Rezervisao je smeštaj, platio ga 12.500 evra i poklonio Kaći vaučer. Ona je odmah javila menadžeru da joj u tom periodu ne zakazuje nastupe, tako da mogu dve nedelje sa ćerkicom Katjom da uživaju na moru - priča izvor blizak paru.

Pored luksuznog putovanja, Katarina je dobila i komplet nakita čuveno brenda: 

- Naručio je ogrlicu, narukvicu i minđuše koje je platio 700 evra. Kaća odavno želi nakit jednog brenda, a nedavno je sa sestrom gledala na internetu šta imaju u ponudi i Marko je to zapazio. Kad joj je poklonio nakit, odmah ga je stavila u sef kako ga slučajno ne bi izgubila.

 

 

Pevačica nije krila oduševljenje kada su u pitanju pokloni koje je dobila: 

- Prelepo nam je, uživamo u suncu, moru, plaži, Katji i jednom u drugom. Ovaj odmor nam je bio preko potreban jer smo zbog svakodnevnih poslovnih obaveza jedva uspevali da se vidimo, a kamoli da kvalitetno provedemo zajedničko vreme - poručuje pevačica iz Turske.

Planira da izdvoji vreme za čitanje dela naših poznati književnica, ali misli da joj to neće poći za rukom: 

- Ambiciozno sam ponela tri romana za čitanje: "Nemoj nikad da se vratiš" Vesne Dedić , "Azbuka mog života" Mirjane Bobić Mojsilović i "Ples oko sunca" Vedrane Rudan, ali sumnjam da ću zbog Katje uspeti da pročitam i jedan. Za svakog roditelja sreća deteta je ispred njegove, a Marko i ja uživamo dok je gledamo koliko joj je lepo. Iz vode ne možemo da je isteramo.

 

(Informer)

BONUS VIDEO: