Фудбалер Марко Гобељић је одлучио да изненади своју супругу годину дана заједничког живота скупоценим поклонима: 

- Марко има паузу у игрању фудбала, па је организовао породични одмор. Резервисао је смештај, платио га 12.500 евра и поклонио Каћи ваучер. Она је одмах јавила менаџеру да јој у том периоду не заказује наступе, тако да могу две недеље са ћеркицом Катјом да уживају на мору - прича извор близак пару.

Поред луксузног путовања, Катарина је добила и комплет накита чувено бренда: 

- Наручио је огрлицу, наруквицу и минђуше које је платио 700 евра. Каћа одавно жели накит једног бренда, а недавно је са сестром гледала на интернету шта имају у понуди и Марко је то запазио. Кад јој је поклонио накит, одмах га је ставила у сеф како га случајно не би изгубила.

 

 

Певачица није крила одушевљење када су у питању поклони које је добила: 

- Прелепо нам је, уживамо у сунцу, мору, плажи, Катји и једном у другом. Овај одмор нам је био преко потребан јер смо због свакодневних пословних обавеза једва успевали да се видимо, а камоли да квалитетно проведемо заједничко време - поручује певачица из Турске.

Планира да издвоји време за читање дела наших познати књижевница, али мисли да јој то неће поћи за руком: 

- Амбициозно сам понела три романа за читање: "Немој никад да се вратиш" Весне Дедић , "Азбука мог живота" Мирјане Бобић Мојсиловић и "Плес око сунца" Ведране Рудан, али сумњам да ћу због Катје успети да прочитам и један. За сваког родитеља срећа детета је испред његове, а Марко и ја уживамо док је гледамо колико јој је лепо. Из воде не можемо да је истерамо.

 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: