Реља Поповић, поред тога што редовно тренира у теретани и води рачуна о својој исхрани, сада је отишао корак даље - посетио је једну клинику и убризгао ботокс у лице!

Како сазнајемо од извора који се том приликом нашао на лицу места, он је ботокс убризгао како би смањио боре на челу и око очију, које су у последње време почеле да му сметају. Поред тога, он је затегао и кожу на образима.

Фото:АТА имагес

 

Да је Реља заиста нешто урадио с лицем и да изгледа доста другачије, могло се видети и на промоцији албума његовог пријатеља и колеге Девита, на коју је дошао руку под руку са својом изабраницом Николијом Јовановић.

Том приликом на Рељином лицу су се могле приметити ситне модрице, за које су сви који су га тад видели прокоментарисали да су резултат недавне естетске интервенције и да се види да су му образи другачији. Иако о томе није желео да говори, његов широки осмех је говорио више од речи, па је сасвим сигурно задовољан променом након посете доктору естетске медицине.

Фото:АТА имагес

 

Подсетимо, Реља није једини мушкарац с наше естраде који велику пажњу посвећују лепоти. Поједини су отишли толико далеко да су потпуно променили изглед, док су се други одлучили само на подмлађивање.

Фото:АТА имагес

 

Ту треба споменути Драгана Којића Кебу, који је урадио трајну шминку на обрвама, Бојана Грујића, који је, како се писало, дао неколико хиљада евра како би постигао жељени изглед уз помоћ хирурга. Иако он није потврдио да је радио нешто на себи, многи су приметили да на почетку каријере није имао изражену вилицу, као ни исти нос. И Миле Китић редовно иде на третмане подмлађивања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".