Relja Popović, pored toga što redovno trenira u teretani i vodi računa o svojoj ishrani, sada je otišao korak dalje - posetio je jednu kliniku i ubrizgao botoks u lice!

Kako saznajemo od izvora koji se tom prilikom našao na licu mesta, on je botoks ubrizgao kako bi smanjio bore na čelu i oko očiju, koje su u poslednje vreme počele da mu smetaju. Pored toga, on je zategao i kožu na obrazima.

Foto:ATA images

 

Da je Relja zaista nešto uradio s licem i da izgleda dosta drugačije, moglo se videti i na promociji albuma njegovog prijatelja i kolege Devita, na koju je došao ruku pod ruku sa svojom izabranicom Nikolijom Jovanović.

Tom prilikom na Reljinom licu su se mogle primetiti sitne modrice, za koje su svi koji su ga tad videli prokomentarisali da su rezultat nedavne estetske intervencije i da se vidi da su mu obrazi drugačiji. Iako o tome nije želeo da govori, njegov široki osmeh je govorio više od reči, pa je sasvim sigurno zadovoljan promenom nakon posete doktoru estetske medicine.

Foto:ATA images

 

Podsetimo, Relja nije jedini muškarac s naše estrade koji veliku pažnju posvećuju lepoti. Pojedini su otišli toliko daleko da su potpuno promenili izgled, dok su se drugi odlučili samo na podmlađivanje.

Foto:ATA images

 

Tu treba spomenuti Dragana Kojića Kebu, koji je uradio trajnu šminku na obrvama, Bojana Grujića, koji je, kako se pisalo, dao nekoliko hiljada evra kako bi postigao željeni izgled uz pomoć hirurga. Iako on nije potvrdio da je radio nešto na sebi, mnogi su primetili da na početku karijere nije imao izraženu vilicu, kao ni isti nos. I Mile Kitić redovno ide na tretmane podmlađivanja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".