Veliko finale najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 6" održava se večeras, a u trci za nagradu od 70.000 evra. 

Interesantno je da je broj superfinalista veći, odnosno ima osam ženskih takmičara i sedam muških. 

Za titulu pobednika  u muškom delu takmičara takmiče se Filip Car, Lazar Čolić Zola, Ivan Marinković, Nenad Lazić Neca, Marko Stefanović, Bilal Brajlović, Lepi Mića. 

Visoko se na listama kotira i Bilal Brajlović.

- Bilal vrlo lako može da iznenadi i višom pozicijom. On ima ogromno glasačko telo u Bosni i svi znaju da kad se Bosanci udruže i počnu da glasaju, svima pomrse konce. On je stekao veliku popularnost tokom "Zadruge". LJudi su ga zavoleli jer je na neki način bio žrtva drugih zadrugara. Vređali su ga i na verskoj i nacionalnoj osnovi, a to se pamti. Biće Bilal u top 3, to je sigurno - zaključuje izvor za "Kurir", a dosta se polemisalo da bi i pobednik mogao da bude i Ivan Marinković.

 

 

- Ivan Marinković takođe ima velike šanse za pobedu. Ove sezone se pokazao u dobrom svetlu. Zakopao je ratne sekire sa porodicom Kulić, a i najemotivniji momenat je bio kada se posle dužeg perioda pomirio sa sinom Željkom. O njihovom susretu u rijalitiju su svi pričali, a mnogi gledaoci su navodili da su se rasplakali zbog emotivnog prizora - poručuje izvor i napominje da veliku šansu ima i Aleksandra Nikolić - rekao je izvor za "Super Tv".

Osim toga, Ivana je podržao i prošlogodišnji pobednik Zadruge, Dejan Dragojević.

- Top 1, suma sumarum, Ivan Marinković. Ja sam bio sa njim u jednom rijalitiju, ja znam kako je funkcionisao tamo, zvali smo ga lektor, jako elokventan i pametan. Večito je nekog ispravljao. Stvarno je radio neke stvari neverovatne. Kad je upoznao Jelenu, promenio se skroz, na osnovu prikazanog, ne živim sa njima. Moje mišljenje je to. U celom tom bludu nema šta su radili da dođu do izražaja, on je ostao dosledan, veran verenici, ne pije, uspeo da održi sve ono što niko nije, zato je kod mene izbio u prvi plan - rekao je, između ostalog, Dragojević

Filip Car, Lazar Čolić Zola iu Bilal Brajlović su svoje mesto obezbedili u finalu zahvaljujući svojim titulama najvećih zavodnika, dok su Neca i Lepi Mića zapaženi po svojim ulaženjima u sukob i raspravu. 

BONUS VIDEO: