Ovan

Ovan je toliko agresivan da ima urođenu tendenciju da se nametne na pozicije moći. Ovnovi se bogate kao doktori (gde se igraju Boga), kao agenti i kao posrednici na berzi.

Bik

Bikovi su često vlasnici sportskih objekata i teretana, a uspešni su i na području sportske medicine i fizioterapije. Često su vlasnici franšiza za fitnes. Počnu s jednom teretanom i ne staju dok ne postanu vlasnici lanca. Bikovi obožavaju novac.

Foto: Profimedia

 

 

Blizanci

Vrhunski kuvari i maheri za gedžete, Blizanci najbrže zarađuju u svetu hrane i tehnologiji. Oni se obogate na spuštanju cena. Odlični su u cenkanju, kupe stvari jeftino i preprodaju ih za visoku cenu. Zvuči jednostavno zar ne!

Rak

Rakovi se mogu obogatiti pisanjem romana i radom u uslužnim delatnostima, kao što je  turizam. Oni imaju suptilnu viziju kako mogu da iskoriste neke vrlo lične situacije i osećaje i unovčiti ih u ideje, a kasnije i poslove vredne milione.

Lav

Zbog svog prirodnog šarma Lavovi često postanu superzvezde. Lavovi su redovno na listama najbolje plaćenih, a pogotovo u zabavnoj industriji.

Devica

Device su predani radnici i ako ne završavaju uvek na najvišim i vodećim pozicijama zbog svoje etičnosti i predanosti radu, ugledni su i poštovani kao zaposleni. Obično ne menjaju poslove često, a njihova lojalnost im se isplati.

Vaga

Ako postoji neko ko može zaraditi novac ne radeći ništa, to je Vaga. Lenje i nesklone da se ikada potrude oko posla, čini se da uvek uspevaju da dobiju neko nasledstvo ili opkladu. Vage ne rade, one nasleđuju i troše.

Škorpija

Škorpija zarađuje velike svote u područjima gde mogu da ispune svoje strastvene potrebe. To mogu biti područja od uslužnih do medicinskih.

Strelac

Jednoga dana, o da jednoga dana Strelac će zaraditi novac. Jednoga dana. Dok taj dan ne dođe Strelac će sanjati na šta će potrošiti pare. Ukratko, Strelčevi se nikada ne obogate.

Foto: Profimedia

 

 

Jarac

Ulaganja i berza. Takođe, za Jarčeve se može reći i da su rođeni bankari. Često rade i uredničke poslove, ali uvek postanu lideri i pri tome imaju puno stila i gracioznosti.

Vodolija

Vodolije se boje da se zaposle, iako su svesni da im je novac potreban za preživljavanje, zato bi se radije venčali i prepustili partneru brigu oko izdržavanja. Vodolije ne vole da rade, draže im je da neko drugi radi umesto njih.

Ribe

Ribe vole ljude i životinje i često su na visokim položajima u organizacijama koje im pomažu. Ako nisu posve altruistični u svom pristupu, mogu zaraditi veliki novac pomažući drugima, piše YourTango.

BONUS VIDEO: